София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Засилено полицейско присъствие на "Герена"

Пред Сектор "А" ще бъде монтирана видео стена, като там се очаква да има най-голямо полицейско присъствие

7 годиниФутбол 2 Телевизия Евроком

Въпреки че тази вечер на "Герена" срещата между Левски и Хайдук (Сплит) ще се играе пред празни трибуни, тъй като "сините" изтърпяват наказание, наложено от УЕФА, полицейското присъствие на и около стадиона ще е доста засилено.Причината е, че този мач е поставен в графа "рискови" най-вече заради сблъсъците преди седмица в Хърватия. Припомняме, че автомобил на феновете на Левски бе запален, а след това привържениците на "сините" бяха арестувани.От Евроцентралата предупредиха Левски, че всичко случващо се около стадиона тази вечер ще се счита като хулиганска проява, а последствията не са никак леки. Клубът може да бъде изваден от евротурнирите за цели 2 години. 
Пред Сектор "А" ще бъде монтирана видео стена, като там се очаква да има най-голямо полицейско присъствие.
Полицейски патрул ще бъде изпратен и на пропусквателните пунктове на македонската и гръцката граница, въпреки че не се очакват фенове на Хайдук, пристигащи в България.