София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Безидеен Левски отново стана за резил

Локомотив (Пловдив) заслужeно на финал, защитава трофея си

4 годиниФутбол 1 Симеон Кисьов

Актуалният носител на Купата на България Локомотив (Пловдив) елиминира Левски с общ резултат 2:0 и очаква ЦСКА или Ботев (Пловдив) на финала. "Смърфовете" измъкнаха 0:0 при гостуването на "Герена", след като "сините" се представиха много слабо и за пореден път разочароваха феновете си. Така Левски продължава да е без трофей от 2009 година насам.

Двубоят беше по-специален за Живко Миланов, който обаче едва ли ще иска да си спомня за него. Това беше последен мач за капитана на "сините", който обяви края на състезателната си кариера. Преди двубоя Миланов беше награден от изпълнителния директор на клуба Павел Колев, както и от БФС за цялостната му кариера. Той беше бурно аплодиран и подкрепян от феновете на трибуните. Вторият капитан Иван Горанов пък получи специална фланелка с №100, след като записа 100 мача с екипа на клуба.