София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

БОЖКОВ И ГАНЧЕВ РАЗДЕЛИХА ФЕНОВЕТЕ НА ЦСКА

ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ НА ГАНЧЕВ ПИТАТ ПОЛКОВНИКА ЗА ОТНОШЕНИЯТА МУ С БОЖКОВ

8 годиниЛюбопитно 1 Телевизия Евроком

Войната между Васил Божков и Гриша Ганчев за ЦСКА, раздели феновете на два лагера. Няколко фен клуба подкрепят "оздравяването" на Божков, а останали седят плътно зад Ганчев и неговия проект ПФК ЦСКА ЕАД. Не само, че все още не е ясна съдбата на клуба и какво ще каже съдът за ЦСКА, а и някой медии и личности продължават да внасят смут в средите на феновете. Тези, които до онзи ден не искаха сливане между Литекс и ЦСКА, сега ревностно прегърнаха идеята на Гриша Ганчев, само за да не се върне Черепа в клуба. Разбира се, двата лагерa имат и изявени лица които защитават Ганчев и Божков. Натъкнахме се на едни въпроси към ревностния привърженик и футболен мениджър Петьо Костадинов от една фейсбук страница създадена от неорганизираните фенове, които искат ЦСКА на Ганчев в "Професионалната лига" на България. Ето и въпросите на феновете администриращи страницата "Футболен клуб ЦСКА"

До Петьо Костадинов:
1. Вярно ли е ,че сте ходили при Ганчев да предлагате сина си?
2. ПФК ЦСКА АД дължи ли ви пари?Колко?
3. Искали ли сте финансиране за сайта от Ганчев?
4. Звънели ли сте на футболисти от отбора с предложения в близкия месец?
5. С какво право се подписвате с "Полковника"?
Намерихме за отговор и самия Костадинов. Оказа се, че полковника подготвя сватбата на големия си син и затова решихме да не настояваме за неговите отговори. Но ето какво ни каза той:

Нямам намерения да се занимавам с тези хора на Задушница. След сватбата и Задушница също няма да се занимавам с тях. Имам известни претенции за мъжко поведение и професионална подготовка. За успокоение по най-важния за всички въпрос - никой в България към този момент не ми дължи пари. Без значение име или институция. В сапунен сериал няма да участвам.

Попитахме администраторите на страницата, защо се занимават с Полковника и какво значение има неговият личен живот и финансовите му отношения с Божков. Те ни отговориха, че са пряко свързани с ЦСКА. Искаме само да припомним, че празните приказки в интернет пространство, не са полезни за здравето на някой хора. Публикуваме тези редове, само за да ви кажем, че всеки има право на избор и сами може да решите кое е важно за любимия ви клуб. Тук е ред и на нашите въпроси:
1. Защо журналисти от някой медии подкрепящи Божков, имат забрана да стъпват на Армията
Отговор: защото пишат лъжи и объркват привържениците?
2. Защо все още се дава трибуна на Димитър Ангелов -Дучето и какво общо има той с ЦСКА
Отговор: Все още дължи пари на Васил Божков и по този начин се опитва да му се издлъжни.
3. Къде ще се скрият всички подкрепящи черепа, когато ЦСКА триумфира в елита на България?
Отговор:.....

 

 

Автор: Кристиян Кръстева