София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

Бреша продава Балотели през лятото

Така Бреша ще се отърве от сериозен разход в бюджета си, тъй като заплатата на Супер Марио е доста висока

4 годиниФутбол 6 Симеон Кисьов

Нападателят на Бреша Марио Балотели ще напусне клуба след края на сезона, твърди "Гадзета дело Спорт". 29-годишният голаджия има договор с любимия си клуб до 2022 година, но е малко вероятно да го изпълни. Той почти сигурно ще бъде продаден, особено ако клубът изпадне от Серия "А".

Така Бреша ще се отърве от сериозен разход в бюджета си, тъй като заплатата на Супер Марио е доста висока. "Лъвовете" ще задържат другия си нападател Алфредо Донарума, като ще разчитат той отново да помогне на отбора да си върне елитния статут.

Балотели бе обиждан на расистка основа от фенове на Верона през ноември миналата година. След това той се оплака, че не е получил достатъчно подкрепа нито от феновете, нито от ръководството на Бреша. Така той остана доста разочарован от отношението към него и като че ли вече не се чувства толкова добре на "Марио Ригамонти", което е още една причина за предстоящата раздяла.