София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

Чиро Имобиле спаси Лацио от загуба в Торино

"Бианкочелестите" се намират на седмо място във временното класиране, като вече в три поредни срещи тимът на Маурицио Сари няма победа

3 годиниФутбол 5 Симеон Кисьов

Торино и Лацио не се победиха в двубой от междинния кръг в италианската Серия "А" (1:1). Двата тима изиграха здрав сблъсък на "Олимпико", който можеше да завърши и с победа за домакините, ако не бе късният изравнителен гол на Чиро Имобиле в 91-ата минута.

"Биковете" бяха по-настоятелни пред гола, като пропуски направиха Кофи Джиджи и Марко Пяца, а веднъж в гредата стреля и Антонио Санабрия.

Радост за домакините все пак имаше в 76-ата минута, когато Марко Пяца се измъкна от персоналния си пазач и с глава превърна в гол отлично подаване на Синго.

В 91-ата минута Торо се сгромоляса в стремежа си да удържи победата. Лацио се пребори за дузпа, която бе реализирана от Чиро Имобиле за крайното 1:1.

"Бианкочелестите" се намират на седмо място във временното класиране, като вече в три поредни срещи тимът на Маурицио Сари няма победа. Торино е под №10 с точка по-малко от "орлите".