София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

ЦСКА замина на лагер в Турция

Стойчо Младенов и Тончи Кукоч направиха интересни изказвания

9 годиниФутбол 2 Телевизия Евроком

ЦСКА замина на лагер в Турция тази сутрин. Той ще продължи 40 дни, а по време на него "червените" ще изиграят девет контролни срещи. Неманя Милисавлевич, Серджиу Буш и Валентин Илиев ще се присъединят към отбора в по-късен етап. Стойчо Младенов сподели и вижданията си предстоящата подготовка:

"Очакваме това, което всички отбори правят по лагерите - да се подготвим добре физически, да бъдем перфектни от спортно-техническа страна, за да се борим за челните места в класирането. През три дни ще играем контроли. Почти всички срещи са уговорени. До края на седмицата ще станат ясни всички съперници. Когато подпишем договорите с всички клубове, тогава ще ги обявим".

Младенов призна, че ЦСКА работи усилено по привличането на нападател, като от клуба търсят и още един ляв бранител. Относно ситуацията с Апостол Попов, наставникът на армейците сподели:

"Той е футболист на ЦСКА и тръгва с нас. Говорихме да забрави за тази авантюра, която поде и да се концентрира в работата си в ЦСКА."
Един от най-обсъжданите футболисти на "червените" Тончи Кукоч също говори пред медиите и направи поредното си любопитно изказване: "За това как вървят преговорите по трансфера трябва да питате Томов. Той иска 10 милиона за мен. Кой ще плати 10 милиона?”, отговори Кукоч и добави:

"Аз искам да бъда шампион. Независимо от това дали ще остана в ЦСКА или ще отида в Динамо Киев“. Относно скандала в родината му Хърватия футболистът бе лаконичен: "Свободни сме да правим, каквото искаме. Наистина не сме в Северна Корея”