София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

Дейна Уайт: Много искам да видим Хабиб Нурмагомедов срещу Конър Макгрегър 2

Враждата между двамата е далеч от своя край и често ги виждаме как се обиждат в социалните мрежи

4 годиниДруги 8 Симеон Кисьов

Президентът на UFC, Дейна Уайт знае къде са парите и иска да организира втора битка между големите звезди Конър Макгрегър и Хабиб Нурмагомедов. Първата битка между двамата беше най-голяма и най-продавана в историята на организацията. Срещата им се проведе във Вегас на 6-ти октомври 2018 година и в нея Нурмагомедов изпълни заканите си, доминира над Макгрегър и го накара да се предаде в 4-тия рунд.

UFC се похвалиха, че са продали 2.4 милиона платени гледания на територията на САЩ, което си беше рекорд. Враждата между двамата е далеч от своя край и често ги виждаме как се обиждат в социалните мрежи. Уайт реши да отговаря на въпроси зададени му от феновете на UFC и отговори на въпрос, в който го питат за реванш, който би искал да организира. Ето какво сподели Дейна:

"Знам, че много хора ще кажат, че няма да е хубаво. Ще отговоря на този въпрос, че битката, която искам да направя е Хабиб Нурмагомедов срещу Конър Макгрегър 2. Конър наистина много иска тази битка. Аз също бих искал да я видя."