София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Гигов: "С Локомотив Сф. шега не бива"

Николай Гигов изплати всички дължими заплати на футболистите

9 годиниФутбол 2 Телевизия Евроком

Собственикът на Локомотив (Сф) Николай Гигов коментира представянето на тима и третото място в класирането.
"Аз не съм изненадан от третото място, на което сме в момента. Защо да съм изненадан?! Никой не ни слагаше в сметките преди началото на сезона, както и след това. Постоянно се пише против нас, против клуба, а с Локомотив (Сф) шега не бива. Явно на някои медии са им верни само датите. С какво останалите отбори са подобри от нас, за да ни превъзхождат в класирането?", заяви Гигов.

Той говори и за финансовото състояние на клуба.

"Всичко е платено на футболистите до стотинка. Казах им, че ако ме зарадват с добро класиране, ще посрещнат подобаващо празниците. Победата над Локомотив (Пд) бе поредното доказателство, че отборът ни се намира във възходяща линия. Отборът ни е добър, треньорът - също. Смятам, че кризата отмина и е време отново да си спомним за добрите времена. За мачове в Европа все още е рано да говоря, но помните колко мача изигра отборът при мен в турнирите преди няколко години", добави бизнесменът.

За финал той говори и за разследванията за „черно тото“ в българския футбол.
"Аз тото не играя и никога не съм играл.Това се отнася и за моите футболисти. Викали са ги заради други отбори, в които са играли. Не ме питайте за такива неща", завърши Николай Гигов.