София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

Гочето: Наско Сираков е единствената надежда на Левски

Наско Сираков в момента е обединяващата фигура на Герена

4 годиниФутбол 5 Симеон Кисьов

Бившият треньор на Левски Георги Василев смята, че Наско Сираков е единствената надежда на „сините” фенове за по-доброто бъдеще на клуба. В интервю за "Канал 3" специалистът обяви къде може да бъде отборът в класирането през следващия сезон и кой ще е конкурент на Лудогорец за титлата.

"Наско Сираков в момента е обединяващата фигура на Герена. Той се явява единствената надежда на феновете, че клубът ще продължи да го има в този вид, в който всички левскари искат. Финансовият аспект обаче е нещо, което не зависи от него. Той достойно защитава авторитета на Левски. За "сините" сега не е важно къде ще бъдат в класирането следващия сезон. Сега е важно отбора да го има, а аз не се съмнявам в това. Левски няма да умре" каза Василев.

Гочето, който бе треньор и на ЦСКА коментира борбата на "червените" с Лудогорец за титлата, както и предстоящия мач с ЦСКА 1948.

'ЦСКА ще бъде основният конкурент на Лудогорец. няколко поредни години "червените" остават втори, а това не се харесва на никого в клуба. Стамен Белчев познава обстановката и знае какво да направи през сезона. Всички чакаха грешка на Крушчич, за да го махнат и тя дойде във финала за Купата на България. Мачът с ЦСКА 1948 ще е много интересен. Хубаво е, че е още в първия кръг. Тази среща все някога трябваше да се състои, след като стана ясно, че те влизат в Първа лига. Аз съм длъжен да пожелая успех на Краси Балъков. познавам работата му и се надявам да успее в новия си клуб", каза Гочето.