София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

И ПРЕДИ, И СЕГА, ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА

ОТ КОЙ ЗАВИСИ ПФК " ЛЕВСКИ "? ОТ ФЕНОВЕТЕ!

9 годиниФенски статии 56 Телевизия Евроком

С годините публиката на Левски се е наложила като неоспорим фактор в обществения живот в България. Когато се случват нередности и е засегнат националният интерес, тя реагира (справка - протестите пред парламента "Виденов" 1997 година, джамията в Карлово и т.н). Точно поради тази причина, публиката на Левски е неудобна за много хорал Политиците искат заробването на изстрадалия български народ. Точно срещу това се борят феновете. Те не искат някой да надига глава и да се меси в интересите им. Това е причината агитката на Левски да бъде демонизирана. На нея са преписвани какви ли не грехове. Те участват в протести, хулигански прояви и какво ли още не. Затова няма доказателства. Феновете винаги са заставали с лицето и позицията си, когато имат мнение по даден въпрос.


Преди броени дни собствеността на футболен клуб Левски бе сменена и това отприщи въпроса КОЙ всъщност държи най-големият обществен фактор в ръцете си. Истината е, че ако има останали и малко свободомислещи хора в тази държава, това са именно те феновете на Левски. Ако само няКОЙ си помисли, че може да използва публиката на Левски за политически цели, то той се е объркал жестоко и ще го разбере моментално. В момента на "кормилото" на Левски не стоят "бизнесмен" свързан с измами с ДДС, феодалният "фармацевт" или хазартни босове. Там са трима души, на които ще бъде търсена сметка спрямо делата им. Ако има наченки само за това тези три лица да бъдат "припознати" като подставени лица, публиката на Левски ще реагира както винаги го е правела.

Левскарската общност не се продава за пица, бира и 20 лева. Тя не се продава за обещани титли.

Публиката на Левски винаги е била свободна, така е било, така и ще бъде!

Автор: Димитър Бачваров