София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

Жозе Моуриньо пак иска Фалкао

Челси може да прибере Радамел Фалкао през лятото

9 годиниФутбол 11 Телевизия Евроком

Челси може да прибере Радамел Фалкао през лятото. Колумбийският нападател е изпаднал в тотална немилост в Манчестър Юнайтед и почти сигурно ще смени отбора след края на сезона.                                                        В момента Фалкао е под наем на „Олд Трафорд“ от Монако, като Манчестър Юнайтед има право да го откупи през лятото. Почти сигурно „червените дяволи“ няма да се възползват от него, като се има предвид колко често нападателят попада в сметките на мениджъра Луис ван Гаал.

 Новият кандидат за привличането на колумбиеца е Челси. Жозе Моуриньо отдавна харесва Радамел Фалкао, като го искаше още преди две години, но тогава нападателят предпочете да премине в Монако. Преди това пък се говореше, че Жозе Моуриньо желае Фалкао и в Реал (Мадрид), но като че ли това си остана само слух.                                                                                                                                                        Със сигурност Фалкао няма да продължи в Монако, дори и да не бъде желан от Манчестър Юнайтед. Интерес към него не липсва и освен Челси, в редиците си го искат и Ювентус, и Валенсия.