София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

КАРЛОС ДУНГА: ЗНАМ, ЧЕ ЦЯЛА БРАЗИЛИЯ ЧАКА ТИТЛАТА

НЕЙМАР ЩЕ НИ ЛИПСВА, НО И БЕЗ НЕГО ЩЕ ТРЯБВА ДА СЕ ОПРАВИМ

8 годиниБразилейро 1 Телевизия Евроком

 „Пределно ми е ясно, че цяла Бразилия очаква да триумфираме на Копа Америка”, заяви селекционерът на „селесао” Карлос Дунга.
„Нормално е да е така, защото ние сме футболна нация. Хората лягат и стават с мисълта за победи и купи. Няма да ни бъде никак лесно, но въпреки това ще се опитаме да зарадваме милионите фенове на футбола в родината ни”, добави треньорът.„Няма как да ви отговоря на въпроса дали сме в добра форма. Това ще се проличи по време на мачовете. Безсмислено е да говоря предварително. Предпочитам играчите да действат и да се справят добре, отколкото да даваме обещания”, каза още Дунга.
„Доста неприятно се получи с Кака. Извиках го на пожар, но ето че и той получи контузия. Кака преживя тежко всичко това, но във футбола е така – понякога стават непредвидими неща.
Неймар ще ни липсва, но и без него ще трябва да се оправим. Един национален отбор е силен, когато има равностойни футболисти както сред стартовите единайсет, така и на резервната скамейка”, завърши селекционерът на националния отбор на Бразилия.
„Селесао” е в група В заедно със съставите на Еквадор, Хаити и Перу. Първият мач на бразилците е в неделя сутринта от 5 мача срещу Еквадор. Двубоят ще се състои на стадиона в Пасадина.