София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

Кристъл Палас привлича Яя Саного

Яя Саного е съгласен да премине в състава на Кристъл Палас

9 годиниФутбол 10 Телевизия Евроком

Кристъл Палас е на път да се подсили с нападателя на Арсенал Яя Саного, който ще пристигне под наем при Орлите до края на сезона. 
„Скай Спортс” съобщава, че французинът е бил забелязан на тренировъчната база на Кристъл Палас , като най-вероятно е обсъждано именно преминаването му при лондончани. 
Миналата седмица 21-годишният футболист бе спряган за преминаване в Бордо, където бяха убедени, че ще го вземат, но явно до споразумение не се е стигнало и сега Саного е на път да остане във Висшата лига. 
Мениджърът Арсен Венгер предпочита той да трупа опит в английския елит и вероятно това е една от причините за това трансферът му във Франция да не се осъществи. 
Саного пристигна в Арсенал преди година и половина, но през миналия сезон дълго време бе извън терена поради контузия. Той има само един гол на сметката си до момента за Арсенал, след като вкара срещу Борусия Дортмунд в Шампионската лига през ноември.