София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

Латвия прекърши Лихтенщайн с гол през второто полувреме

Така латвийците веча са с 6 точки в групата, в която на втора позиция е Молдова с 3. Лихтенщайн и Андора са без точка за момента

2 годиниФутбол 7 Симеон Кисьов

Латвия записа втора победа от два мача в Лигата на нациите. След успеха с 3:0 срещу Андора, днес латвийците надделяха у дома над Лихтенщайн с 1:0, нанасяйки на съперника си второ поражение в турнира. За Лихтенщайн това също бе втори мач.

Двубоят бе от Група 1 на Лига D. През първото полувреме гостите от Лихтенщайн успяха да изненадат противника си и вкараха гол с глава, но той бе отменен заради засада. Победата на Латвия донесе резервата Артурс Дзюзинс с попадение в 73-тата минута. След удар на латвийски футболист, стражът на Лихтенщайн Бенямин Бюхел успя да избие топката, но в наказателното поле най-съобразителен се оказа Дзюзинс и той направи решаваща добавка.

Така латвийците веча са с 6 точки в групата, в която на втора позиция е Молдова с 3. Лихтенщайн и Андора са без точка за момента.