София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

Лече си иска Божинов

Тимът в момента се намира на девета позиция в Серия "Б" и изпитва сериозни затруднения с изработването и реализирането на голове

3 годиниФутбол 7 Симеон Кисьов

Валери Божинов не е приключил с Италия, тръбят медиите на Ботуша. Нападателят на Левски обмислял сензационно завръщане там, откъдето започна кариерата му - Лече. Тимът в момента се намира на девета позиция в Серия "Б" и изпитва сериозни затруднения с изработването и реализирането на голове. Южняците не успяха да се разпишат в два от трите двубоя, които имаха досега. Така "жълто-червените" са стигнали до идеята да си върнат за втори път Валери.

Опитният футболист, който през лятото се завърна на "Георги Аспарухов" и трябваше да се подложи на диета, за да подпише договор, не бил доволен от статута си на резерва в Левски. Затова бил склонен да приеме всякакви други оферти, които му се отворят.

Смята се също, че Божинов лесно ще може да разтрогне договора си със "сините", които едва ли ще си правят труда да го разубеждават. Коз в разговорите с него е Панталео Корвино. Именно той го открива в Малта и дава старт на невероятната му до този момент кариера. "Това ще бъде чудесна възможност и за двете страни. Нападателят - да възроди кариерата си, а Лече - атаката си. Валери ще има и шанс да приключи кариерата си на мястото, където тя стартира", отчитат в Италия.