София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

Левски привиква на разговори Мазурек и Мохамед

В Левски се опитват да им търсят клубове, но надали ще се намерят такива, които биха извадили пари, за да ги имат в съставите си

4 годиниФутбол 8 Симеон Кисьов

В Левски се готвят за тежки разговори с халфа Франко Мазурек и крилото Насиру Мохамед. Те имат договори с клуба за още две кампании, но на "Герена" нямат намерения да плащат високите им заплати. Играчите и агентите им вече са информирани, че бъдещето им няма да е свързано със "сините".

В Левски се опитват да им търсят клубове, но надали ще се намерят такива, които биха извадили пари, за да ги имат в съставите си. Аржентинският офанзивен халф и ганайското крило бяха взети през миналото лято от Петър Хубчев, но се оказаха пълен провал. Те така и не се утвърдиха в състава.

Мазурек има общо 26 мача във всички турнири, в които вкара 2 попадения. Мохамед пък е с 13 срещи и 1 попадение. Той обаче не е започвал като титуляр в първенството.