София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Левски се похвали с впечатляваща сума, но...

"Сините" обявиха приходите и разходите за юли и дадоха важна информация за феновете

4 годиниФутбол 2 Симеон Кисьов

Левски се похвали с впечатляващата сума от близо 1 милион лева приходи за месец юли. Близо 60% от тези пари са влезли в касата на клуба от дарения на феновете.

Клубът също така реализира впечатляващи постъпления от продажба на абонаментни карти, възлизащи на почти 300 хиляди лева.

"Сините" обаче добавят, че от тези средства са похарчени почти 900 хиляди лева, от които над 350 хиляди лева са били използвани за заплати на футболисти и служители.

В същото време ръководството на Левски уведоми как ще се процедира с притежателите на абонаментни карти за първия домакински двубой срещу Берое на старта на новия сезон.

"Левскари,

Във връзка със заповед №РД-01-452/04.08.2020 г. на министъра на здравеопазването, разрешаващи провеждането на срещите от Първа лига пред публика, при заетост до 1000 души на сектор, Ви уведомяваме, че на двубоя от 1-ви кръг на Първа професионална лига срещу Берое на 10 август, понеделник от 20:00 часа на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ ще могат да влязат всички притежатели на абонаментни карти за сезон 2020/2021 г. до 23:59 часа на 6 август 2020 г.

Привържениците закупили своите абонаментни карти, след този срок ще получат билет за Сектор В на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“, който ще могат да вземат от официалния магазин на „ПФК Левски“.

Привържениците закупили своите абонаментни карти ОНЛАЙН след 17:30 часа на 7 август, петък НЯМА да могат влязат на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ за срещата с „Берое“.

С оглед на ограничения капацитет на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ във връзка с противоепидемичните мерки, клубът ще информира допълнително своите привърженици за възможността да се пуснат билети в свободна продажба.

Колекционерските билети за мача срещу Берое остават в продажба. Всеки привърженик, който иска да подкрепи клуба, може да си закупи колекционерски билет.

Един за всички, всички за Левски!"