София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

Меси показа огромно уважение към напускащия Видал

Меси се изказа ласкаво за чилийския халф и го нарече феномен

4 годиниФутбол 6 Симеон Кисьов

Звездата на Барселона Лионел Меси се сбогува с Артуро Видал, който ще напусне "Камп Ноу", за да продължи кариерата си в Интер. Меси се изказа ласкаво за чилийския халф и го нарече феномен.

"Познавах те като съперник и винаги ми се струваше феномен, а после имах щастието да те срещна лично и ти ме удиви още повече", написа Mеси в Instagram.

"През тези две години преживяхме много, а ти накара всички да ти обърнат внимание. Ще липсваш в съблекалнята, Артуро. Пожелавам ти всичко най-добро в новия отбор. Не се съмнявам, че пътищата ни отново ще се пресекат", добави аржентинецът.

"Благодаря ти, извънземни Меси! За мен е чест, че играх заедно с най-великия в историята на футбола. Благодаря за твоето приятелство. Ще ми липсваш. До нови срещи", отговори прочувствено Видал.

Чилиецът ще струва на Интер 1 млн. евро. Видал вече разтрогна с Барса и се сбогува със съотборниците си. При "нерадзурите" той ще получава по 6 млн. евро на сезон, а договорът му ще е до 2022 година.