София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Милан задържа Кяер за постоянно

Кяер пристигна в Милан през януари, а според последните информации италианският гранд се е съгласил да заплати 3,5 милиона евро за постоянна сделка

4 годиниФутбол 2 Симеон Кисьов

Италианският гранд Милан ще задържи за постоянно датския защитник Симон Кяер, който играе на "Сан Сиро" като отдаден под наем от испанския Севиля, съобщават на Апенините. Кяер пристигна в Милан през януари, а според последните информации италианският гранд се е съгласил да заплати 3,5 милиона евро за постоянна сделка.

Според известният италиански журналист и специалист по трансферите Джанлука Ди Марцио двете страни вече са постигнали договорка централният защитник да остане за постоянно.

Симон Кяер участва в 14 двубоя за Милан в Серия А и се утвърди в сърцето на отбраната в партньорство с капитана Алесио Романьоли. Преди това той игра като преотстъпен в Аталанта, но не успя да се наложи.