София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

НАШИТЕ ДЕЦА СА НАШЕТО БЪДЕЩЕ

ПОД ТОЗИ НАДСЛОВ СТАРТИРА ЕДНА ПОРЕДНА ИНИЦИАТИВА НА ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ НА ФК ЛЕВСКИ

9 годиниФенски статии 11 Телевизия Евроком

 "Нашите деца са нашето бъдеще!"
Под този надслов стартира една поредна инициатива на привържениците на ФК "Левски София".
Средства се набират за обновяването базата на ст. "Раковски".
В школата на стадиона тренират около 400 деца, 400 надежди на българския футбол.
400 малки левскари, но с големи сърца.
Всеки ден заниманията им на терена са съпътствани от ужасните условия, които в момента базата предоставя. Което за тези времена е абсолютно недопустимо.








Недопустимо е да има толкова много деца обичащи футбола, имащи желание да бъдат там, да практикуват любимия си спорт въпреки това, което получават. И то не къде да е, а именно в школата на "Левски".

„Най-важното към момента е да фокусираме всичките сили и амбиции към децата. Ако не започнат да напират отдолу нови и нови футболисти, ние няма да имаме нито клубен, нито национален футбол. Ще се радваме на отбори пълни с чужденци и ще си мислим, че правим нещо." - каза сегашният ръководител на школата Станислав Ангелов - Пелето, който с помощта на Добромир Жечев - главният селекционер и още няколко треньори се грижат за развитието както на децата, така и на самото съоръжение.
Футболните школи са необходими за развитието на българския футбол. Имаме голям брой български деца, които заслужават развитие и трябва да бъдат стимулирани да го правят точно в България.

 





По този повод новата инициатива стартира събиране на пари, с които тази база да бъде ремонтирана и даде подходящите и заслужени условия на младите футболисти.
Планираните дейности са:
- ремонт на арката на стадиона;
- изрисуване на стените на тунела с лика на Апостола и надъхващи, левскарски мотиви;
- закупуване на електронно управление за поливната система на едно от игрищата;

Това е поредният повод, в който "синята" общност има шанс да покаже на какво е способна и как може да бъде силна, когато всички впрегнат силите си към една цел.
А целта, както винаги е ясна - "Левски" София. Едно ново начало, действащи школи, независим и силен клуб, будни и работещи хора за "синята" идея!
Всичко зависи от нас!
Включи се в кампанията "Да направим ст. "Раковски" едно по-добро място за децата ни".

Начините за дарение са:
По банков път - сметките можете да откриете в сайта на "Левски", както и във форума на привържениците. Или на място - в магазина на НКП /бул. Тодор Александров № 23/

Автор: Никол Такова