София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

От ПСЖ отново са се насочили към Зидан, той отказал дори разговор

Ръководството на тима вече активно се оглежда за нов наставник, а Зидан отново е бил сред основните цели

11 месецаФутбол 2 Симеон Кисьов

Френската легенда Зинедин Зидан за пореден път е отхвърлил предложение на Пари Сен Жермен да застане начело на отбора, съобщава “Льо Паризиен”. Парижани все още формално са водени от Кристоф Галтие, но местните медии са категорични, че той няма да е начело на отбора и през следващата кампания. Ръководството на тима вече активно се оглежда за нов наставник, а Зидан отново е бил сред основните цели.

Ръководството на Пари Сен Жермен е бил готов да отправи изключително сериозна оферта и да направи наставника един от тримата най-добре платени в света. Въпреки това Зинедин Зидан категорично е отхвърлил авансите от катарските шефове и е отказал да проведе с тях дори първоначални преговори. По-късно от антуража на световния шампион отрекоха да е имало предложение от ПСЖ. Зидан направи изключително впечатляващи два периодна начело на Реал Мадрид и е единственият треньор, който е успявал да спечели Шампионската лига в три последователни сезона. Именно това е и голямата цел на катарските собственици на парижани, които мечтаят да вдигнат трофея.