вторник, 03.09.24
28.6 C
София
33 C
Пловдив
31.1 C
Варна

Пепе Рейна отиде при Фабрегас в Серия “А”

От новака в Серия „А“ Комо официално обявиха привличането на вратаря Хосе Рейна като свободен агент. 41-годишният ветеран подписа с новия си клуб договор само за предстоящия сезон.

Пепе Рейна за последно игра във Виляреал, но договорът му изтече и така той ще има възможността да заиграе за деветия си отбор в своята кариера, която започна още през 2000 година с екипа на родния му клуб Барселона. Освен “Жълтата подводница” и каталунците, бившият испански национал е бил част и от Ливърпул, Наполи, Лацио, Милан, Астън Вила и Байерн (Мюнхен), като най-много са мачовете му при мърсисайдци: 394 от общо 939 на клубно ниво. Любопитното е, че сега опитният страж, който в края на август ще навърши 42 години, ще играе под ръководството на бившия си съотборник в националния тим на Испания Сеск Фабрегас, с когото са ставали световни първенци и двукратни европейски шампиони.

Именно легендарният халф приветства някогашния си съотборник в своя отбор. “Развълнувани сме да посрещнем Пепе в клуба. Той е вратар с огромен международен опит и много състезателен характер. Заради тези причини аз съм убеден, че той ще помогне на тима да израства и да се развива”, заяви Фабрегас. Самият Рейна също изрази задоволство от своя трансфер. “Пристигам в прекрасен проект и в едно семейство, което продължава да израства и да се опитва да вдига летвата всяка година. Връщам се в първенство, което познавам добре и съм наясно, че е много конкурентоспособно. От моя страна искам да дам своя принос за развитието на този клуб”, коментира той.

- Реклама -
СВЪРЗАНИ НОВИНИ

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Реклама -

НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

Зареждане...
- Реклама -

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ