София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

Подготвят документите на Нашименто

Той по принцип изтича, но на "Герена" не искат да го задържат до края на сезона

4 годиниФутбол 8 Симеон Кисьов

През тази седмица Левски ще се раздели с португалеца Филипе Нашименто. В момента от клуба подготвят документите по прекратяване на контракта. Той по принцип изтича, но на "Герена" не искат да го задържат до края на сезона. Нашименто изигра последния си мач за "сините" срещу ЦСКА-София (3:3). В него имаше късмет, че не бе изгонен. След това треньорът Георги Тодоров го остави извън групата за полуфинала-реванш срещу Локомотив (Пловдив), както и за визитата на Берое, спечелена с 2:1. Наставникът няма никакво намерение да го използва, още повече че португалецът искал обяснения защо не е сред 18-те за последните двубои.

Все още пък не е ясно дали сръбският вратар Зоран Попович ще акостира на "Герена". През зимата той подписа предварителен контракт със "сините", който влиза в сила от 1 юли. Преди дни в Сърбия пишеха, че той ще пристигне в Левски, а вчера местните медии твърдяха, че сделката е пред провал.