София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Прохазка: Надявам се, че нещата в Левски ще се стабилизират

Следя нещата, които се случват в Левски, но аз избощо не мога да кажа, защо така се случват и каква е причината за това

4 годиниФутбол 1 Симеон Кисьов

Бившият халф на Левски Роман Прохазка даде говори пред Gerena.bg. Той сподели мнението си по интересни въпроси, касаещи "сините".

"Следя нещата, които се случват в Левски, но аз избощо не мога да кажа, защо така се случват и каква е причината за това. Единственото, което мога да кажа аз е, че се надявам, че скоро нещата ще се оправят. Дори съм убеден в това, защото Левски в последните години няколко пъти е преживявал подобни тежки кризи, но винаги се намират хората, които да помагат, както и сега ще се намерят. Надявам се, че нещата ще се стабилизират и всичко ще се оправи", заяви той.

"Каквото и да кажа за феновете, ще е малко. Те са феноменални, но това го знам отдавна вече и единственото, което мога да им кажа е да стоят близо до Левски, както винаги са го правили. Да помагат на отбора, както го правят и сега. Аз се надявам, че ще дойдат времена, когато ще са много щастливи с клуба си. Стискам палци това да се случи и нека да знаят, че съм един от тях", завърши Прохазка.