София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Роналдо: Знаех, че идването ми в Саудитска Арабия ще отвори кутията на Пандора

Според португалеца именно той е причината за всичко това, след като през зимата реши да опита късмета си тук и така "отвори кутията на Пандора"

11 месецаФутбол 1 Симеон Кисьов

Нападателят на Ал-Насър Кристиано Роналдо коментира случващото се в местната лига в последните дни. Шампионът Ал-Ахли привлече бившия му съотборник от Реал Мадрид Карим Бензема и халфа на Челси Нголо Канте. Очаква се и още сериозни имена да акостират в арабската държава това лято. Според португалеца именно той е причината за всичко това, след като през зимата реши да опита късмета си тук и така "отвори кутията на Пандора".

"Убеден съм, че Реал ще спечели още много пъти Шампионската лига. Знаех, че когато дойдох в Саудитска Арабия, отворих кутията на Пандора. Карим Бензема също дойде тук, а със сигурност ще има и още много други. До две или три години това ще е едно от най-важните първенства в света. Нека всички звезди дойдат тук, няма да имат никакъв проблем", заяви Роналдо.

"Нека има по-голяма конкуренция. Когато първенството е оспорвано, това влияе добре и на пазара. Не изключвам един ден и аз да притежавам клуб. Мислил съм по този въпрос преди години и може би ще се случи", каза още португалецът.

Той коментира и други свои инвестиции извън футбола, както и още колко време ще продължи да играе.

"Исках да имам бизнес, свързан със здравето, затова се насочих към водата. Отиваме на война и ще се борим, както винаги. Понякога се случва да се събереш с хора, на които вярваш и да изградите стратегия. Обсъждаме позитивите и негативите. Мисля за инвестиции и в клиники за присаждане на коса, защото това е нещо, което влияе на самочувствието на хорага... Винаги съм бил доста решителен и професионалист. Здравето не е всичко, но без него нищо друго няма значение. Остават ми още две-три години във футбола и трябва да мисля за бъдещето", каза още нападателят.