София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Рой Джоунс: Всичко боли, когато те удря Майк

Също така той засипа с похвали Железния Майк и двамата размениха няколко думи на взаимно уважение

3 годиниДруги 1 Симеон Кисьов

Рой Джоунс-младши остана доволен от показаното на ринга срещу Майк Тайсън в демонстративния боксов двубой помежду им, макар изобщо да не бе въодушевен от отсъдения равен резултат.

Също така той засипа с похвали Железния Майк и двамата размениха няколко думи на взаимно уважение.

Също така бившият шампион в четири категории обясни, че ще премисли със семейството си дали отново да се качи между въжетата в бъдеще.

"Не съм доволен от равенството, не приемам и не участвам в равенства, не съм задоволен. Майк е страхотен и вече знам защо всички са впечатлени от силата му. Няма значение дали те удря с главата си, или кроше, или ъперкът - всичко боли. Уважавам го и щом е равенство, нека е равенство, означава, че може да опитам да го направя отново.

Изтощен съм и със сигурност ударите в тялото, които поех, имат общо с това. Всички знаят, че ако те удрят в тялото, ще се умориш. Аз също го знаех и си мислих, че коремните ми мускули ще ме предпазят, но не беше така, явно ще трябва да ги удвоя.

Искам да благодаря на всичките фенове, които ме подкрепяха. Майк е страхотен, всички обичат Майк и аз го обичам също. Нека да си почина и да премисля, да поговоря със семейството ми дали те са останали доволни от видяното и как биха гледали на нова битка. Ако преценим, че е добра идея, ще я направим пак.

Да, бях притеснен, че може да ме нокаутира или че ще ме нарани с ударите си, но аз съм боец. Щом сложа ръкавиците, мисля само за това как да се бия", каза Рой, след което изрази почит към загиналата легенда на Лос Анджелис Лейкърс Коби Брайънт и обясни, че в негова (и на "езерняците") чест е излязъл с лилаво-жълти ръкавици.