София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

Стойчо Стоилов: Работим по селекцията

Мениджърът на Литекс призна, че в клуба кипи усилена работа

9 годиниФутбол 15 Телевизия Евроком

Главният мениджър на Литекс Стойчо Стоилов разкри, че в момента в клуба кипи усилена работа по селекцията. На този етап няма официално подписали играчи, но на първата тренировка ще има доста новини.
„Разбира се, че искаме да се подсилим с играчи, за да бъдем по-добри. Мога да анонсирам, че ще вземем добри футболисти. Очаквайте новини на първата ни тренировка, която е на 10 януари. Тогава ще видите нови лица", коментира Стоилов. В същото време той сподели, че клубът може и да наруши традицията да прави добри трансфери зад граница.
„Не спираме никого, но на този етап добри оферти за наши футболисти липсват. Именно заради това според мен е по-вероятно да не продадем никого. А и ние имаме амбиции да се класираме в евротурнирите и да спечелим Купата на България, така че се нуждаем от силен отбор, за да постигнем целите си", сподели още главният мениджър на ловешкия клуб.