София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Стоилов: Държавата трябва да обърне внимание на Левски и ЦСКА

Целта беше да наблегнем на млади футболисти. Доволен съм, че успяхме да привлечем Костадинов и Кордоба", каза Стоилов

3 годиниФутбол 1 Симеон Кисьов

Треньорът на Левски Станимир Стоилов говори след днешната тренировка на тима.

"Всичко за трансфера на Хосе Кордоба между двата клуба е уточнено. Надявам се до края на деня всичко да е готово. Надявам се до утре да приключим преговорите и с Драган Михайлович. Идеята е в линията на защитата да се подсилим. Целта беше да наблегнем на млади футболисти. Доволен съм, че успяхме да привлечем Костадинов и Кордоба", каза Стоилов.

"Симеон Славчев все още не може да стигне до споразумение с клуба за финансовите претенциите, които има", разкри наставникът на "сините".

"По принцип футболът е най-популярният спорт затова държавата правилно обръща внимание на определени градове. Левски е един от малкото клубове, който не е получил някаква помощ за подобрение на базата. Адмирирам това, което държавата направи в Пловдив, както и в Разград. Според мен трябва да се обърне по-голямо внимание на двата големи клуба - Левски и ЦСКА.

Левски, за разлика от много клубове, още по мое време инвестира много пари в терена. Имаме прекрасен сектор, който започва вече да тече и капе, трябва да го защитим, защото след това няма как да се премине към ново строителство. Това трябва да бъде приоритет на всяко едно правителство. На всички да се помага", каза още Стоилов.