София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

Тиаго Силва готов да се завърне в Милан

Договорът на 35-годишния ветеран с парижани е до лятото и той става свободен агент, като изглежда сигурно, че ще си тръгне от "Парк де Пренс"

4 годиниФутбол 8 Симеон Кисьов

Защитникът на Пари Сен Жермен Тиаго Силва е готов отново да облече екипа на Милан. Договорът на 35-годишния ветеран с парижани е до лятото и той става свободен агент, като изглежда сигурно, че ще си тръгне от "Парк де Пренс". Бразилецът никога не е крил, че продължава да таи любов към "росонерите" и е готов отново да играе на "Джузепе Меаца".

Тиаго Силва игра за Милан от 2009 до 2012 година. След това той премина в Пари Сен Жермен срещу 42 милиона евро, заедно със Златан Ибрахимович.

Евентуален проблем пред завръщането на защитника в Милано може да бъде неговата заплата. Новите шефове на "росонерите" от "Елиът Мениджмънт" смятат да сложат таван на заплатите в клуба и това на практика ще означава, че Тиаго Силва ще трябва да се съгласи на доста по-ниско възнаграждение от това, с което е свикнал досега, ако иска отново да играе в Милан.