София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Тити разкри програмата за „синьото" тържество

„БК Левски ще доиграе сезона в НБЛ"

9 годиниБаскетбол 5 Телевизия Евроком

БК Левски ще завърши сезона в Националната баскетболна лига на България, категоричен е треньорът на шампионите Константин Папазов, който от септември насам се е заел с тежката задача да намери пари за спасението на тима.

Последната надежда се крие в празник за феновете, които вероятно ще препълнят зала "Арена Армеец" на 15 февруари. В нея те ще видят футболни и баскетболни мачове, легенди на Левски и представяне на новите попълнения.

"Голямата страст на феновете е акцентирана върху футболния клуб и в това няма нищо лошо, но и ние не сме пренебрегвани. Ние ще завършим сезона, защото поехме по този път. Поехме риск, но в сърцата на играчите нещата изглеждат добре от към химия и симбиоза с феновете. Всички ще отидат в залата с ясната идея, че с билета си могат да спасят баскетболния тим", каза той.

"Лично благодаря на футболния клуб, защото на това тържество ще бъдат представени новите играчи, а след това ще бъде проведен двубой на малки врати между легендите от най-близко минало срещу настоящия отбор. След това ще има сблъсъци между баскетбол и футбол в двата спорта. Надяваме се да се получат комични ситуации, които да създадат настроение", добави той.