София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Тотнъм надви Фулъм с 1:0

Автогол и отменено попадение помогнаха на "шпорите"

3 годиниФутбол 1 Симеон Кисьов

Жозе Моуриньо и неговият Тотнъм записаха рудна победа с 1:0 като гост над Фулъм в среща от 33-ия кръг на английската Виса лига.

Двата лондонски тима си спретнаха хубав мач, в който Тотнъм откри резултата с попадение на играч на домакините. Абдул Насир Адарабийо заби топката в собствената си врата в 19-ата минута и даде аванс на съперника.

"Шпорите" имаха претенции за дузпа в 36-ата минута, но реферът Дейвид Кут разгледа ситуацията с ВАР и реши да не отсъжда наказателен удар.

Системата за видео арбитраж се намеси решително и в 64-ата минута, когато гол на домакините беше отменен заради игра с ръка.

До края на полувремето Фулъм опита натиск, но Тотнъм беше по-близо до гола, но Хари Кейн не успя да се разпише в 84-ата минута.

В друга среща от кръга друг тим с амбиции - Евертън се измъчи и победи само с 1:0 намиращия се в дъното Уест Бромич с попадение на Ричарлисон в 65-ата минута.