София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

Валон Бехрами ще доказва, че не е свършил с футбола

Завърнах се в Дженоа след изключително тежки шест месеца за мен в Сион

4 годиниФутбол 75 Симеон Кисьов

35-годишният швейцарски национал Валон Бехрами е амбициран да възроди кариерата си, след като се завърна в италианската Серия А като футболист на Дженоа със свободен трансфер през януари. Бехрами вече е играл за Дженоа през сезон 2003/04, след което обиколи редица клубове, в това число Лацио, Фиорентина, Наполи, Уест Хям, Уотфорд и Хамбургер ШФ.

"Завърнах се в Дженоа след изключително тежки шест месеца за мен в Сион. Честно казано, искам да докажа, че не съм приключил като играч. Искам съотборниците ми да ми се доверят и да използват моя опит. Не говоря само за терена, а и извън него. Разбирам се добре с треньора Давиде Никола.

Той сподели с мен мислите си за футбола, а аз своите и се радвам, че попаднах на искрени хора в Дженоа", казва Бехрами, който изигра седем мача за клуба от идването си през януари до спирането на сезона заради пандемията от коронавирус."По време на периода на самоизолацията преоткрих любовта си към градинарството и пребоядисах жилището си", споделя и лични неща Бехрами, който е съпруг на алпийката Лара Гут.