София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

ИЗВИНЕТЕ СЕ НА ЦСКА

ЦСКА Е НЕВИНЕН

9 годиниФенски статии 7 Телевизия Евроком

  В манталитета ни е заложено да сме изключително "компетентни" по 3 теми- футбол, политика и жени. И понеже всеки е наясно повече от другия, интернет пространството се препълни с коментари и изказвания по адрес на ЦСКА. Това, че клубът е в огромна криза не е тайна за никого, но с какво е виновна марката ЦСКА за некомпетентността на шепа хора.

  След като излезе информацията за възможно обединение между "Литекс" и ЦСКА се оказа, че феновете на "оранжевите" са повече отколкото тези на родните ни грандове взети заедно, а "отборът от Борисовата градина" е най-черният на света. И ако всички тези "коментатори" бяха толкова настоятелни преди около двадесетина години може би сега не само футболът, но и цялата ни държава нямаше да е на това дередже.

  Да се върнем към марката ЦСКА и най-вече защо тя е невинна?! За тези 10 милиона, които се дължат на държавата, не сме виновни ние- "червените" фенове, нито пък четирибуквената думичка, която е смисълът на нашия живот. Хората, заради които НАП е ощетен са ясни на всички в тази държава, но законодателството ни е безсилно към тях. Къде бяха всички тези гневни коментари, когато "Кремиковци" фалира? Къде бяха, когато виновникът затова беше оправдан? Нямаше ги...

  Наименование на бъдещия клуб, ако въобще се създаде такъв, е без никакво значение. Ние ще припознаем нашата религия, нашата съдба, нашата марка- ЦСКА. Дали ще има "АД" или "23" или каквото и да било няма да ни направи впечатление. През всички тези години имената са сменяни неколкократно и не само на любимият ни тим, а и на нашия вечен съперник.

  Независимо дали ЦСКА ще играе в "А", "Б" или "В" група хората, които обичат тази марка ще бъдат на стадиона и ще я подкрепят, защото те живеят за нея, а не за някакво си акционерно дружество, което е на път да фалира. 

  Всички дължите извинение за глупостите, които изговорихте. Не съдете ЦСКА, съдете хората, които са виновни за това, което се случи с вашите пари!