София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

Ювентус продължава да преследва Милик

От "Старата госпожа" са набелязали поляка за заместник на Гонсало Игуаин, пише "Кориере дело Спорт"

4 годиниФутбол 7 Симеон Кисьов

Нападателят на Наполи Аркадиуш Милик си остава в трансферните планове на Ювентус. От "Старата госпожа" са набелязали поляка за заместник на Гонсало Игуаин, пише "Кориере дело Спорт". Така 26-годишния таран може отново да смени аржентинеца, както го направи преди време, когато пристигна на "Сан Паоло" веднага след като Пипита си тръгна, за да подсили Юве.

От Наполи опитват да накарат Милик да преподпише, но на този етап преговорите между двете страни вървят трудно и шансът това да се случи е малък. Така от клуба вече се замислят за евентуалан негова продажба, като са му поставили цена от 50 милиона евро. Тя едва ли ще скочи нагоре, тъй като контрактът на поляка е до 2021 година.

Милик започна трудно престоя си на "Сан Паоло" след трансфера си от Аякс през 2016 година, тъй като бе преследван от контузии. След това обаче той започна да показва на какво е способен и вече има 46 гола в 110 мача за клуба.