София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

ЗА КИФЛИТЕ, СПОРТА... И ОЩЕ НЕЩО

ИДИ ДОКАЗВАЙ, ЧЕ НЯМАШ СЕСТРА

8 годиниЛюбопитно 24 Телевизия Евроком


Отварям спортните сайтове, и какво да видя?

"Николета Лозанова спи с Роналдо!"

"Балотели се натиска с българка. " "Гери-Никол: Ники Михайлов има малка п*шка. "
"Григор не играл за България, за да спи с Никол. "
“Божинов атакува "котето" на професора.”

 

Като журналист, следя почти всички спортни изнадия, с цел информация. Това са водещи заглавия в почти всички малки и големи сайтове, които би трябвало, да уведомяват хората, интересуващи се от спорт, за най-актуалните спортни теми от света и България. Тук бихте казали " Имат си редактори. Те преценяват какво да пуснат". Е, добре, съгласна съм. Ама нали си има жълти издания. Ако ме интересува, скалъпена секс история, няма ли да проверя там? Когато попаднах на изпепеляващо шокираща новина за известната с голотата си малолетна, арогантна блееща "певица" и некадърния вратар лежащ на славата на баща си вече алкохолик, исках да разбера за забраненото от 01.01.2016 вещество Мелдоний. Е, познайте? Не разбрах това което ме интересуваше. Попаднах на нови "скандални" новини за Мария Шарапова и Григор Димитров. Нали все пак, ние, спортните журналисти направихме Маша българка. Много я харесвахме, а сега, след като не е с Гришо, не я харесваме и по презюмция, трябва да "плюем" по нея, защото това харесва читателят, а ние, искаме рейтинг!...

Преди да приключа с тази тема, ще попитам, ако ме интересуват резултатите от Шампионска лига, икономическо издание ли да си потърся. Но не това е темата на разсъжденията ми.

Днес реших да пиша, за голите фенки и измислените "Маленки". Дълго разсъждавах над въпроса, " На кой да се сърди българският фен", за глупостите които чете и грешната информация която получава". Ами, на себе си, как на кой? Хората са каза ли, който търси намира. Също така са казали, за всеки влак си има пътници! Към тази тема, също така, за да не ви обяснявам по отделно, за всичко което ще пиша, ще добавя и "футболът и поп-фолка".

"Малко коте, секс има ли?" Няма начин, да не започна именно с най-популярната фраза в медийното пространство. Ще ви припомня за какво става на въпрос. Валери Божинов, известен, привлекателен, български футболист, решава да прибави поредната бройка в леглото си. Пише на млада студентка, която като повече от "новото" поколение, търси бърза слава, и пуска чата им в интернет. Какви ли не истории не чухме за това, как чатът е стигнал до медиите. Нейна приятелка го пратила...Разбили и паролата за ФБ или дори бях чела някъде, че и откраднали телефона. А, най-вероятно, девойката си казала : Щом Николета е Николета, защото е Николета, и аз мога.. И сама, намерила някое приятелче в жълтите сайтчета, да публикува чата, а големите спортни сайтове, услужливо разпънаха Валери на кръст. И за какво? Защото иска секс? Ами, като ми дават и аз ще искам! Тук вече идват и злобните коментари от сорта на : Защо дал пари, девойката да стигне до Белград? Започнаха страни изчисления, че тези разходи, ще стигнат на други спортисти да се издържат. В никакъв случай не се опитвам да защитавам Божинов, защото не виждам за какво. Единствено за което мога да го нападна , е това, че заради леки жени провали кариерата си, но това си е само негова работа. Мен ме успокоява това, че вече не го викат в националния ни отбор по футбол да симулира тичане! Най-грозното, в чата с който всички българи са запознати, е езикът който използва Божинов. Не бих го нарекла Английски. Странен български с латински букви, който би трябвало да влезе в речниците като " маимуница". И остави, че не може да се намери бял ден от „малки котета”, а и съвсем услужливо, продължават да се пишат глупости за него. Последното което прочетох, беше, че издирва под дърво и камък номера на адреналинката Ваня, която нашумя след секс скандала с професор от НСА.

„Божинов подпали телефоните на приятелите си в София веднага, след като видя момичето по телевизията. 30-годишният футболист засега удря на камък, но е убеден, че скоро ще излезе поне на кафе с чаровната Ваня.”

blitz.bg

Определено, съм склона да повярвам, че това е така. Честно да призная, даже леко завиждам на колегите от Блиц. Не знам какви източници използват, обаче, честно да ви кажа, страх ме е да не вляза и аз в спортни издания. Но тук влиза в сила и другият върпос. „ Вие не сте ли се опитвали да сваляте момичета чрез социалните мрежи?” Ами, отговорът е ясен. „да”. Да, разбира се, че сте, но не си навирате чата в лапите на журналисти. Той, Валерката, едва ли ще чуем нещо хубаво за него от терена... Ако не си прави такъв пи-ар за да си поддържа имиджа си, ще забравим за него, както забравихме и за Орлин Орлинов- който стана известен след побоя над манекенка. Разбира се, кариерата му приключи след него, дори и е момента не е в България. Никой не може да докаже, че наистина той е посегнал на манекенката, но е факт, че момичето беше обезобразено. И след всичко написано до тук, ми идва въпросът, „ Кой ги бута тез момичета в легалата на футболистите.”

Ще ви разкажа една моя случка, която всъщност е и доста забавна. Какво знаете, всяка година, един от спортните вестници, предоставя на читателите си притурка с всички отбори и футболисти в елитните групи на българския футбол. На бюрото ми винаги има една такава, защото, едва ли мога да запомня всички имена. Преди време, една моя доста привлекателна приятелка, винаги свободна и дота разкрепостена, наречен списанието „ Католог за жени”. А , именно, католог с футболисти от който можеш да си намериш привлекателно и секси гадже...
Следва продължение...

Автор: Кристиян Кръстева