София 17 °C София 17°C - предимно ясно Велико Търново 14 °C Велико Търново 14°C - облачно Пловдив 19 °C Пловдив 19°C - разкъсана облачност Варна 16 °C Варна 16°C - предимно облачно Бургас 18 °C Бургас 18°C - облачно

Издирват шефа на КАТ-Казанлък

Повече от 40 часа липсва информация за местонахождението му

5 годиниКрими 1 Боряна Райчева

Все още няма и следа от началника на КАТ-Казанлък - Тодор Николов. Информация за изчезването му бе разпространена вчера. Николов е обявен за издирване, както и служебното му оръжие и колата. За момента не може да се каже какви са причините за изчезването му. Това каза по време на брифинг директорът на ОДМВР- Стара Загора старши комисар Георги Хаджиев.


Мъжът е разведен и живеел със сестра си в Бузовград. Сигналът за липсата на Николов е подаден от сестра му. 
Към момента продължават издирвателните мероприятия. Обходени са всички маршрути.
Последният проведен разговор с него е проведен вчера в 16:20 часа. Предстои да бъдат проверени всички проведени разговори.

“Повече от 40 часа липсва информация относно местонахождението на Тодор Николов. Допълнително се притесняваме, че липсва служебното му оръжие от касата на служителя. От момента, в който началникът на районното ме информира за случая съм разпоредил в Районното управление в Казанлък да бъде сформиран Оперативен щаб, който да планира, организира и проведе издирвателни мероприятия, за да установим местонахождението на колегата. Към настоящия момент нямам положителен резултат“, каза комисар Хаджиев.

От полицията изразиха надежда колегата им да не е станал жертва на престъпление.