четвъртък, 19.09.24
13.8 C
София
17 C
Пловдив
16.2 C
Варна
Search Suggestions

      ЗАПОЧНА ПОЛИЦЕЙСКА АКЦИЯ „вЗИМА“

      В интернет пространството излезе видеоклип, на който се вижда как полицай взема подкуп от шофьор. Всички медии гръмнаха с тази новина, а хората в интернет се шегуват, че е започнала не акция „Зима“, а акция „Взима“.
      На видеото ясно се вижда как полицаят държи ръката си да виси вътре в колата през отворения прозорец. Шофьорът подава банкнота, а униформеният я смачква и прибира.
      Клипът предизвика бурна реакция в социалните мрежи. Хиляди споделят и коментират видеото. То е снимано някъде в София, но местонахождението все още не е определено. Лицето на служителя на реда се вижда и не е трудно да бъде определена самоличността му.
      От МВР изпратиха официално съобщение, в което се казва, че полицаят е служител на столичната Пътна полиция. По разпореждане на директора на СДВР е започнало дисциплинарно производство срещу него. Повод е разпространеният в интернет пространството и медиите видеозапис. В рамките на производството ще бъдат проверени всички факти и обстоятелства по случая. Ще бъде потърсено и съдействието на граждани, имащи отношение към случая.
      В Закона за МВР, при наличието на данни за извършено дисциплинарно нарушение, е предвидено и най-тежко наказание „уволнение“.
      Очевидно е, че фактите и обстоятелствата са ясни. Остава само господинът от видеото, който се видя по всички телевизии в страната, да получи заслуженото си.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ