петък, 20.09.24
19.8 C
София
22 C
Пловдив
20.8 C
Варна
Search Suggestions

      600 ПРОТИВОГАЗА ЗА ИНСПЕКТОРИТЕ ПО ОБРАЗОВАНИЕ

      600 противогаза ще получат в началото на 2015-а година регионалните инспекторати по образование в цялата страна, съобщава БГНЕС. Министерството на образованието е подписало договор за доставка на 18 декември 2014 година. Противогазите ще струват на данъкоплатеца близо 60 хиляди лева.

      Десет дни по-рано министерството е обявило обществена поръчка, на която се явява само един участник. Офертата, с която обществената поръчка за доставка на 600 противогаза, печели търга е само с 240 лв. по-ниска от прогнозната стойност, която от МОН предварително са обявили в офертата. Това става ясно от документацията по договора. В документацията за търга, която е одобрена от главния секретар на образователното министерство Красимир Вълчев,не става ясно каква е необходимостта от закупуването на предпазните средства, както и дали те ще се използват с учебна или друга цел. Най-много противогази ще бъдат доставени в РИО-София – 41 броя, а най-малко в Добрич – едва 3 броя.

      Обект: 600 ПРОТИВОГАЗА ЗА ИНСПЕКТОРИТЕ ПО ОБРАЗОВАНИЕ

      НЕ Е ЯСНО ЗАЩО СА ИМ

       

      Бланк: 600 противогаза ще получат в началото на 2015-а година регионалните инспекторати по образование в цялата страна, съобщава БГНЕС. Министерството на образованието е подписало договор за доставка на 18 декември 2014 година. Противогазите ще струват на данъкоплатеца близо 60 хиляди лева.

       

      Видео:Десет дни по-рано министерството е обявило обществена поръчка, на която се явява само един участник. Офертата, с която обществената поръчка за доставка на 600 противогаза, печели търга е само с 240 лв. по-ниска от прогнозната стойност, която от МОН предварително са обявили в офертата. Това става ясно от документацията по договора. В документацията за търга, която е одобрена от главния секретар на образователното министерство Красимир Вълчев,не става ясно каква е необходимостта от закупуването на предпазните средства, както и дали те ще се използват с учебна или друга цел. Най-много противогази ще бъдат доставени в РИО-София – 41 броя, а най-малко в Добрич – едва 3 броя.

       

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ