четвъртък, 19.09.24
13.8 C
София
17 C
Пловдив
16.2 C
Варна
Search Suggestions

      КАБИНЕТЪТ „БОРИСОВ 2“ СРЕЩУ РЕШЕНИЕ НА КАБИНЕТА „ОРЕШАРСКИ“

      Министерски съвет отмени решение на кабинета „Орешарски“, свързано с изменение на концесионния договор за изграждането на ски зоната в Банско. Това обяви министърът на околната среда и водите Ивелина Василева. Причината – решението не е взето по надлежния ред и има много неясноти, като например границите на концесионната площ.

      Решението е подписано от членовете на Министерски съвет неприсъствено и от министър-председателя Пламен Орешарски, но не е вписано в протокола. За това ще бъде сформирана междуведомствена група, която ще извърши необходимите анализи, ще конкретизира текстовете на договора и до 15 февруари трябва да излезе с предложение за решение.

      Предишното правителство е заложило на увеличаване на площта на ски зоната, без да е ясно на какво основание, без да са изяснени фактите и обстоятелствата свързани с конкретните приложения към договора за концесия, без да са обследвани всички фактически обстоятелства, които са свързани с наличието на обекти, които са собственост на трети лица, заяви Василева.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ