събота, 21.09.24
8.8 C
София
14 C
Пловдив
13.3 C
Варна
Search Suggestions

      СТРОГИ МЕРКИ ЗАРАДИ ВИЗИТАТА НА КЕРИ У НАС

      Драконовски мерки за сигурност заради визитата на държавния секретар на САЩ Джон Кери у нас утре. Гражданите, живеещи на булевард „Цариградско шосе”, не трябва да отварят прозорците и балконските си врати в продължение на 28 часа, считано от днес вечерта.

      Делегацията с гости от САЩ ще пристигне утре сутрин, като ще премине през булевардите „Цариградско шосе” и „Цар Освободител” до сградите на Президентството и Министерския съвет. Там гостите ще бъдат посрещнати от Борисов и Плевнелиев.

      Блокирането на терасите и забраната за отварянето на прозорците са стандартни мерки за сигурност. Но живеещите в района недоволстват от продължителността на забраната. За 28 часа те няма да могат да простират дрехите си или да проветряват помещението, в което живеят. Утре ще бъде забранено и паркирането на превозни средства в района на Народното събрание, площад Батенберг и Президентството.

      Промените в движението ще са актуални през следващите два дни, съобщиха от пресцентъра на Столичната община. Забранява се и престоят и паркирането на алеята между бул. „България“ и Национален музей „Земята и хората“, в района на пл. „Народно събрание“ до 15;00 часа утре и на пл. „Княз Александър I“, ул. „Леге“ и улица „Проф. д-р Желязко Христов“.

       

       

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ