петък, 20.09.24
15.8 C
София
19 C
Пловдив
16.8 C
Варна
Search Suggestions

      39-ГОДИШЕН МЪЖ ОТ ПЛЕВЕН Е НАМЕРЕН УБИТ С НОЖ

      39-годишен мъж от Плевен беше намерен мъртъв в центъра на града снощи, съобщиха от полицията. Сигналът за инцидента е постъпил на спешния номер 112 късно снощи. От лекарския екип, пристигнал на място, съобщиха, че раните на мъжа са в следствие на прободни рани в областта на гърба с хладно оръжие – нож. Медиците открили тялото на мъжа на кръстовището на ул.“Сопот“ и ул. „Иван Вазов“ в центъра на града. Екипът на Спешна помощ е констатирал смъртта, а трупът е предаден за аутопсия.
      Плевенчанинът не е регистриран за криминални деяния, констатираха от полицията. От МВР – Плевен продължават разследването по случая. Извършителят се издирва.

      Това поредният от серия подобни случаи в страната през последните седмици.
      Само преди два дни беше открито тялото на обявения по-рано за издирване 45-годишен застраховател от Горни Богров. Трупът бе намерен край елинпелинското село Доганово. Мъжът е бил пребит до смърт. 26-годишният извършител на деянието се издирва.
      На 14 януари в Пловдив беше убит майстор по бойни изкуства – Димитър Стоянов – Лудия. Мъжът е бивш състезател по свободна борба и е собственик на заложна къща в града. Същият ден бе убит и бизнесменът Орхан Изиров от село Яворница край Петрич.
      Два дни по-рано беше разстреляна с пистолет и шефката на кабинета на пазарджишкия кмет – Татяна Стоянова.
      На 8 януари пред дома им в столичния квартал „Витоша“ беше убит строителния предприемач Митко Дамянов, заедно с неговата съпруга Наталия Дамянова. Заподозреният за разстрела е задържан по друго престъпление. Очаква се да му бъдат повдигнати обвинения за двойното убийство.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ