неделя, 22.09.24
12.8 C
София
20 C
Пловдив
21.5 C
Варна
Search Suggestions

      Изключителен Погба вдъхнови Юве за нов успех

      Шампионът в Серия А Ювентус дръпна на осем точки пред втория Рома, след като днес „бианконерите“ очаквано не срещнаха проблеми с гостуващия Киево на своя „Ювентус Стейдиъм“ в среща от 20-ия кръг на Калчото.

      Попадения на Пол Погба и Стефан Лихтщайнер след почивката донесоха успех на торинци, които записаха трети пореден успех и събраха актив от 49 точки. Вторият Рома има 41, но „джалоросите“ са и с мач по-малко на сметката си. Столичани все още не са изиграли визитата си на Фиорентина по-късно тази вечер.

      Киево инкасира 10-о поражение за сезона, като „летящите магаренца“ остават в зоната на изпадащите на италианския елит.

      В основата и на двете попадения за Юве бе френската звезда на домакините Пол Погба, който първо откри резултата със страхотен гол в 60′, а след това и бе в основата на втория тринадесет минути по-късно.

      Завръщането си в групата на Ювентус след дълго отсъствие направи бранителят Андреа Бардзали, който обаче остана на резервната скамейка и не се появи в игра за „старата госпожа“. Шанс да стартира сред титулярите пък получи Алваро Мората, който партнираше на Карлос Тевес в предни позиции.

      Първата част на „Ювентус Стейдиъм“ премина без попадения, като в самото начало изстрели на Видал и Перейра не намериха целта. В 28′ Бизари трябваше да се намесва при удар на Артуро Видал, а минута по-късно отново той спаси изстрел на Киелини с глава.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ