неделя, 22.09.24
12.8 C
София
20 C
Пловдив
21.5 C
Варна
Search Suggestions

      Лудогорец с първа загуба за годината

      Лудогорец претърпя първо поражение за 2015-а година. В контролна среща, играна в Испания, българският шампион отстъпи с минималното 0:1 пред втородивизионния немски Унион Берлин. Единственото попадение в срещата падна преди почивката и бе дело на Паренсен.

      Колер проби по дясното крило и центрира към Паренсен, който със задна ножица не остави шансове на Аргилашки. До края на първата част Кишада и Моци имаха добри възможности да изравнят, но така и не успяха да преодолеят немския страж Хаас.

      Както се очакваше, старши-треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев заложи на две различни единадесеторки и след почивката на практика се появи нов отбор на „орлите“. В 61-ата минута бразилецът Витиня спря откъсващ се сам срещу Чворович футболист и заслужено главният съдия му показа директен червен картон. Заради приятелския характер на мача обаче на мястото на Витиня се появи друг футболист, в случая Преслав Петров.

      В минутите до края разградчани се опитаха да стигнат поне до равенство, но германците се бранеха добре и удържаха успеха.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ