петък, 20.09.24
13.8 C
София
17 C
Пловдив
16.8 C
Варна
Search Suggestions

      ХОРАТА СЪС СПРЯНО ПАРНО ДА НЕ ПЛАЩАТ ЗА „ОБЩИ ЧАСТИ“ ?

      От Патриотичния фронт внесоха предложения в Закона на енергетиката. Сред предложенията са всеки българин, който се е отказал от услугите на топлофикационните дружества да не трябва да плаща за общите части, или т.нар. такса за тръбите.По този начин, според патриотите ще се спре рекета на дружествата.

      В момента дори и да сме се отказали да отопляваме дома си с парно, всеки месец сме длъжни да плащаме точно определена такса само заради наличието на тръби на топлофикацията.
      „Това е форма на рекет“, категоричен е съпредседателят на ПФ Валери Симеонов. Той обясни още, че в текстовете на „патриотите“ в „общи части“ се включват само тези места, където има монтирани и работещи отоплителни уреди.
      Друга идея на ПФ е всеки собственик на апартамент да може сам да поиска поиска спиране на услугите на топлофикацията и да не заплаща никаква такса.
      В момента, за да не се заплаща никаква такса към топлофикационното дружество трябва съгласието на две трети от собствениците на апартаменти за спиране на парното.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ