събота, 21.09.24
10.8 C
София
19 C
Пловдив
16.1 C
Варна
Search Suggestions

      БОРИСОВ И ДИРЕКТОРЪТ НА ФБР НА СРЕЩА В СОФИЯ

      Министър-председателят Бойко Борисов и директорът на Федералното бюро за разследване Джеймс Коми се срещнаха в София. Това е първата официална  визита на Коми в България. След срещата с премиера, Коми заяви, че е сигурен, че връзката с България ще става все по-силна и посочи, че за него е било важно тази визита да се осъществи още в началото на мандата му.
      Мандатът на Джеймс Коми ще продължи 10 години, а по думите на директорът на ФБР ще има още много визити в България. Коми заяви още, че двамата с Борисов имат еднакво мислене относно съвместната работа на Федералното бюро и Америка.
      Коми заяви, че заедно с премиера Бойко Борисов ще се борят с организираната престъпност, с тероризма и киберпрестъпността в интернет, като допълни, че в това отношение България и Америка са съседи.
      Директорът заяви още, че е много щастлив, че е наследил тази връзка, за да може   да се работи успешно и да се защитават двете страни. Коми и Борисов са обсъдили някои от дейностите, с които са се занимавали, като по-млади и изрази надежда, че  прогресивната връзка между двете агенции ще продължи.
      През днешния ден директорът на ФБР се срещна и с председателя на Държавна агенция „Национална сигурност“.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ