събота, 21.09.24
20.8 C
София
23 C
Пловдив
26.1 C
Варна
Search Suggestions

      РЕЦИДИВИСТ ЗАДЪРЖАН ЗА УБИЙСТВОТО НА ВЕРОНИКА

      40-годишен мъж е задържан за жестокото убийство на 23-годишната Вероника Здравкова. Илиян Здpaвкoв е oт poмcки пpoизхoд, peцидивиcт, мнoгoкpaтнo ocъждaн. Срещу него вече е повдигнато обвинение за грабеж, придружен с убийство, съобщиха днес от Главна прокуратура. Очаква се утре от полицията и прокурата да излязат с повече информация по случая.

      Илиян Здравков е с влязла в сила присъда с наложено наказание “лишаване от свобода”. Той е бил издирван за изтърпяване на наказанието. Мъжът е заловен в 3 часа през нощта на гарата в Горна Оряховица, след като се опитал да използва дебитната карта на студентката. Междувременно в интернет бяха публикувани кадри от последните часове на Вероника Здравкова. Кадрите са от охранителна камера на заведение за хранене, което се намира в непосредствена близост до мястото, където е намерено тялото на жестоко убитото момиче. Записът показва  моменти от последните часове на Вероника.

      Водолази и полицаи днес издирваха вещите на  Вероника и оръжието на убийството във водите на река Янтра край с. Първомайци. Илиян Здравков е задържан за 72 часа. По непотвърдена информация е направил пълни самопризнания.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ