събота, 21.09.24
20.8 C
София
25 C
Пловдив
24.8 C
Варна
Search Suggestions

      УБИЕЦЪТ НА ВЕРОНИКА ВЛИЗА В СЪДА

      Окръжният съд във Велико Търново ще разгледа мярката за неотклонение на 40-годишния убиец на Вероника Здравкова. Обвинението е поискало постоянен арест за жестокия убиец.
      Наблюдаващият прокурор по делото за криминалното престъпление е Цани Попов. Очаква се днес именно той да внесе в съда искането на обвинението.
      Здравков е направил пълни самопризнания за извършеното жестоко убийство. На базата на тях са повдигнати обвинения за грабеж и последвало умишлено убийство. Доживотен затвор без право на замяна е наказанието, предвидено в закона за извършителя.
      40-годишен мъж беше задържан за жестокото убийство на 23-годишната студентка Вероника Здравкова. Илиян Здpaвкoв е oт poмcки пpoизхoд, peцидивиcт, мнoгoкpaтнo ocъждaн. Срещу него вече е повдигнато обвинение за грабеж, придружен с убийство.

      Илиян Здравков е с влязла в сила присъда с наложено наказание “лишаване от свобода”. Той е бил издирван за изтърпяване на наказанието. Мъжът е заловен в 3 часа през нощта на 6 март на гарата в Горна Оряховица, след като се опитал да използва дебитната карта на студентката. Междувременно в интернет бяха публикувани кадри от последните часове на Вероника Здравкова. Кадрите са от охранителна камера на заведение за хранене, което се намира в непосредствена близост до мястото, където е намерено тялото на жестоко убитото момиче. Записът показва  моменти от последните часове на Вероника.

       

       

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ