понеделник, 23.09.24
4.8 C
София
12 C
Пловдив
15.3 C
Варна
Search Suggestions

      ДОПУСТИМИТЕ ЗА ПОДПОМАГАНЕ ПЛОЩИ ВЛИЗАТ В ИСАК

      След одобрение от министъра на земеделието данните за площите на земеделците, които участват в кампании за подпомагане са предоставени в Разплащателна агенция. На базата на актуализираните допустими за подпомагане площи ще се извършат задължителните кръстосани проверки на подадените заявления за подпомагане през 2014 г.
      Дейностите свързвани с приключване на Кампания 2014 са стандартни и се реализират в съответствие със Закона за подпомагане на земеделските производители. След приключването им предстои да се извърши окончателна оторизация и плащания на площ.
      В случай на необходимост, при засечени несъответствия, Разплащателната агенция ще нанесе корекции в първоначално заявените данни. При изплатени по-малки от дължимото суми на земеделските стопани ще се изплатят допълнителни субсидии. За изплатени по-големи суми ще бъдат предприети необходимите мерки за възстановяване на средствата.
      След финализиране на проверките актуализираните данни ще бъдат заредени в Интегрираната система за администриране и контрол (ИСАК) за обезпечаване на приема на заявления за подпомагане през 2015 година.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ