четвъртък, 19.09.24
18.8 C
София
25 C
Пловдив
19.1 C
Варна
Search Suggestions

      ТРИ МЕЖДУНАРОДНИ ИЗЛОЖЕНИЯ СТАРТИРАХА ДНЕС

      Днес в Интер Експо център в София стартираха няколко изложения, които ще могат да бъдат посетени и в следващите два дни.
      От днес до 13 март всички гости на центъра ще могат да видят изложенията за индустриална техника и воден мениджмънт MachTech&InnoTech и Вода София, които събират специалисти от машиностроителния и водния сектор. Те ще представят нови продукти и разработки в двата бранша.
      За първа година MachTech & InnoTech ще се проведе успоредно с международния бизнес форум ВОДА СОФИЯ и изложението за Енергийна ефективност и възобновяема енергия за Югоизточна Европа, което създава по-големи възможности за ефективни бизнес контакти, обмяна на опит и представяне на нови технологични решения.
      MachTech&InnoTech се превърна в едно от най-значимите събитията у нас за машиностроителния бранш, като непрестанно търси нови контакти и разширява базата си от изложители.
      Тази година събитието е с нова тематика – InnoTech, за иновационните технологии в сферата на индустриалната автоматизация, мрежи и софтуер, аналитична апаратура, роботика и мехатроника.
      Форумът Вода София, които се провежда паралелно, цели да привлече вниманието на държавните институции и бизнеса върху управлението на водните ресурси в България. Изложението е единственото бизнес събитие в страната във водния бранш и най-голямото в Югоизточна Европа.
      И през трите дни на изложението ще се дискутират проблемите за рационалното използване на водата, устойчивото управление на рисковете от наводнения и други природни бедствия.
      Третият форум, който ще се проведе в Интер Експо център и през следващите два дни е Енергийна ефективност, Възобновяема енергия, Интелигентни градове изложения и форум за Югоизточна Европа.
      Акценти във форума ще бъде сесията „Бъдещето на топлофикациите в Европа“,
      Финансовите инструменти за подобряването на енергийната ефективност на сградите и Устойчивост на градовете – транспортни системи, комуникационни технологии, интелигентни мрежи и др.
      Телевизия Евроком присъства и трите дни на изложенията. В предаването „Делници“ с водещ Николай Колев, всеки ден от 15,00 до 18,00 часа, ще имате възможност да гледате на живо изложенията, интервюта, коментари и анализи.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ