понеделник, 23.09.24
16.8 C
София
22 C
Пловдив
20.1 C
Варна
Search Suggestions

      БДЖ ЗАПОЧВА ПРОДАЖБА НА БИЛЕТИ ЗА ВЕЛИКДЕН

      От 23 март започва предварителна продажба на билети за предстоящите великденски празници. За удобство на гражданите, които ще използват железопътния превозвач, билетите за всички бързи влакове ще са в продажба от утре до 14 април. „Холдинг Български държавни железници“ ЕАД ще осигури и допълнителни вагони за влаковите композиции, движещи се по основните направления в страната.
      Срокът за пускане на билети в предварителна продажба обичайно е 5 дни. Поради предстоящите четири почивни дни БДЖ удължава срока. Така националният железопътен превозвач ще даде възможност за предварително планиране на пътуването, както и закупуването на билет за предпочитан влак и резервация на места.
      От БДЖ напомнят на клиентите си, че е при закупуване на двупосочни билети, могат да използват намаление от 10% до 30% от редовната цена на билета, в зависимост от търговските оферти на дружеството.
      Продажбата на билети ще се извършва на всички гари и железопътни бюра в страната, където можете да получите и подробна информация за свободните места.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ